DE PYRAMIDEN MAASBRACHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pyramiden Maasbracht. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 13:31 Goed eten (zeker de knoflooksaus). Het eten was nog goed heet en een erg leuke bezorger.
31 okt 2022 om 6:54 Heel goed op tijd, en lekker.
30 okt 2022 om 18:20 Na het bestellen via thuisbezorgd en een tijdsindicatie te kiezen in het menu van levering werd ik gebeld door de grillroom. Ik mocht niet bepalen hoe laat de bezorg tijd was. Dat deden ze zelf! Voor mij nooit meer hier bestellen.
22 okt 2022 om 22:46 Food came later and after calling them, they were unfriendly on the phone. Would be great to have people speaking German or English at least
6 okt 2022 om 11:17 Kregen ipv spaghetti een pizza geleverd. Bij de bezorger aangegeven dat het niet klopt. Bezorger belt met eigenaar. Ik krijg eigenaar aan telefoon. Gaat met mij een discussie voeren. Hij zegt dat wij fout hebben besteld en maar hadden moeten bellen.
1 okt 2022 om 2:42 Eten netjes op tijd, aardige bezorger. de pizza's waren lekker
14 sep 2022 om 8:33 No taste to the food. Salat without dressing. Just poor overall and overpriced for the quality.
7 sep 2022 om 21:01 We vroegen specifiek om geen ui en paprika, maar kregen dat wel. Ondanks dat iemand ons belde met de opmerking dat als we dat wilden opvullen met kip, we 4eu extra moesten betalen. En dat hoefde van mij niet. Gewoon geen ui en paprika.
7 sep 2022 om 20:28 Super!!
6 sep 2022 om 19:56 Eten was slecht! Pizza teveel saus en kaas, amper kip of de genoemde groenten, dunne bodem en echt niet lekker! De cocktailssaus waterig en mega zuur! De friet was wel oké. Salade echt karig